Syyskuun Touhuposti 2024

13.9.2024

It's supercalifragilisticexpialidocious

Even though the sound of it is something quite atrocious

If you say it loud enough you'll always sound precocious

Supercalifragilisticexpialidocious

  • Mary Poppins


Syyskuun Touhupostin tärkeimmät:


Toimitsijakoulutus LYK:llä ke 25.9. klo 18-19:30

Kaikille avoin toimitsijakoulutus järjestetään LYK:llä ke 25.9. klo 18-19:30. Koulutuksessa käydään läpi sähköisen pöytäkirjan käyttö, LYK:n tulostaulujen käyttö sekä toimitsijoiden muut tehtävät mm. kentän kokoaminen ja purkaminen sekä suuntanuoli.

Koulutukseen tulee ilmoittautua etukäteen, jotta koulutus pystytään järjestämään tehokkaasti. Koulutukseen voi ilmoittautua myös jonoon ja tarvittaessa järjestetään lisäkoulutus.

Ilmoittautuminen MyClubissa: https://topola.myclub.fi/flow/events/7739717

Lisätietoa saat hallintokoordinaattori Anni Saistolta: anni.saisto@topola.fi.


SAVE THE DATE: Seuravalokuvaus ma 28.10.

Juniorijoukkueiden seuravalokuvaus järjestetään ma 28.10. noin klo 16:30-21 Lauttasaaren yhteiskoululla. Laittakaa päivä kalenteriin! Lisätietoa tulossa lähempänä.


ToPoLan yhteistyökumppani Löfbergs tarjoaa kahvit ToPoLan joukkueiden buffiin

Löfbergs on yksi maailman suurimmista luomu- ja Fairtrade-merkittyjen kahvien maahantuojista. 

Löfbergs on toimittanut kahvit ja mukit ToPoLan joukkueiden pitämiin buffiin jo vuodesta 2022. Buffakävijät ovat laajalti kiitelleet kahvin hyvää makua ja laatua. Löfbergsin tuki on tullut suoraan joukkueiden hyödyksi. Juuri järjestetyssä ESLI-turnauksessa myytiin taas satoja kuppeja Löfbergsin kahvia ja tuotot tulivat täysimääräisesti joukkueiden hyväksi. Iso kiitos Löfbergsille ToPoLan kaikkien joukkueiden puolesta.

Mikäli Löfbergsin kahvi maistui myös sinulle, niin niitä löytyy myynnistä kaikista hyvinvarustelluista kaupoista, myös Lauttasaaressa. 


Ventoniemi Oy kuljettaa ToPoLan joukkueet turvallisesti vierasotteluihin, turnauksiin ja leireille

Ventoniemi Oy on toiminut jo vuodesta 1928 ja tuottaa nykyään linja- ja tilausajoliikenteen henkilökuljetuspalveluja sekä linjaliikenteeseen liittyvää rahdin kuljetusta. Hauhon Liikenteen vahvistamana yhtiönä tarjoamme asiakkaillemme myös monipuolisia matkapaketteja.

ToPoLan joukkueet ovat käyttäneet Ventoniemen kuljetuksia jo aiemminkin. Kaudeksi 2024-25 tiivistimme yhteistyötä. ToPoLan joukkueet voivat pyytää Ventoniemeltä tarjouksen kuljetuksiin pidemmän matkan vierasotteluihin, sekä turnausmatkoille tai leireille. ToPoLan yhteyshenkilö Taru Ventoniemi: taru@ventoniemi.fi ja puh. 040-5909009.


Muista myös nämä:

 

Osta lisenssi ja huolehdi vakuutuksesta

Jokaisella Koripalloliiton sarjassa pelaavalla ja valmentavalla tulee olla lisenssin ennen kauden ensimmäistä peliä. Myös urheiluvakuutus on erittäin suositeltava niin peleissä kuin treeneissäkin. Vakuutuksen voi halutessaan ostaa lisenssin yhteydessä. Lisenssikauppaan: https://basket.lisenssikauppa.fi/shop/ .

 

Kutsu kaveri kokeilemaan korista

Joukkueiden ja seuran yhteinen etu on saada pelaajamäärät per joukkue mahdollisimman isoiksi. Vähintäänkin yli 20, mielellään jopa sinne 30 hujakoille. Kun pelaajamäärä on iso, niin on helpompi varmistaa joukkueelle myös riittävät resurssit pitkällä tähtäimellä. Kaikkein tärkein tavoite on pyrkiä varmistamaan, että lasten harrastus jatkuu mielellään sinne aikuisikään asti. 

Pelaajamäärän kasvattamiseksi seura tekee jatkuvaa kampanjointia sosiaalisessa mediassa, koulujen suuntaan ja eri tapahtumissa. Tämän lisäksi joukkueiden oma työ pelaajamäärän lisäämiseksi on avainasemassa. Joukkueiden oma some-näkyvyys ja ”Pyydä kaveri mukaan” -kampanjat ovat hyväksi todettu keino lisätä joukkueiden pelaajamääriä. Haastammekin nyt kaikki joukkueemme toteuttamaan ”Pyydä kaveri mukaan” -kampanjaa. Uudet kokeilijat voivat tulla mukaan sitoumuksetta kahdeksi viikoksi.

Kutsutaan siis koulukaverit, naapurit, sukulaiset, työkaverin lapset tai kumminkaimat mukaan kokeilemaan korista!

 

Upeaa uutta koriskautta kaikille!

 

--

Koristerveisin

ToPoLan toimiston väki

toimisto@topola.fi

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry

#KorisOnKivaa